fredag 27 juni 2008

Det är lite synd om mig....

Det gick bra att sova på mattens jobb ända tills på morgonen.... Efter att ha kissat morgon skulle matten bjuda på frukost men jag ville inte ha. Lite förvånad blev hon men trodde att jag kanske stressat upp mig för att grannarna i hundkorridoren börjat anlända. Hon hade en del kvar att göra och föreslog att vi skulle sova en stund till så skulle vi gå långpromenad när hon var färdig. Ok förslag tyckte vi men jag började snart må lite illa och så kom kräkset......
Har kräksat många gånger och matten säger att jag också har "anal vattenavgång" inte för att jag vet vad det betyder men svider gör det. Matten har fått torkat, tvättat, rastat och kastat rumsmattan. Hon tror att jag har tuggat lite för mycket på och råkat svälja något olämpligt. Jag vet inte om jag tror på den teorin men jäklarns vad trött man blir av att kasta upp och ur sig.
Medicinen heter tydligen svält och ni kan tro att Leia tycker synd om mig!!! Fick smaka lite majsvällning idag på morgonen men det var ingen höjdare och nöjde mig med att blöta tungan några gånger. Dock har matten lovat att jag ska få pröva äta några uppblötta i/d kulor i eftermiddag för att se om min mage klara det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Ja nog är det lite synd om er där nere. Hoppas det lägger sej snart,
skriver mest för att kolla om det funkar
Kram alla 3
Moster

Eva Hjort sa...

Hoppas du mår bättre idag.
Kram Eva