tisdag 14 september 2010

Semesterdags...ÄNTLIGEN!

Igår var en supertrist dag som slutade toppen. Efter att ha kajkat runt med matten på jour hela helgen bar kosan till Älvsbyn i går morse för matten skulle jobba där på dagen. Inte kul för liten Saga att trängas med trattmonstret under skrivbordet bakom kompostgaller hela dagen.
Leia är våldsamt våldsam och klumpig med tratten och det gäller att passa sig. Jag tippsade dock henne tidigt att om hon satte tratten mot gallret och tryckte på så kanske vi kunde flytta på fanskapet. Efter några dagars trattbärande har hon blivit ganska duktig på just detta till min stora förtjusning.
På eftermiddagen hoppade vi in i bilev igen och av bar det....långt. När vi till slut stannade och bakluckan öppnades stod mormor Lalla och farmor där...OH vilken LYCKA....och gott också för det serverades korv på direkten och efter en stund även hamburgare. Mormor Lalla kan hon!
Sedan bar det av i bilen igen men nu var det Lalla som körde oss ända hem på Flata. Matten tog tydligen Lallas bil och åkte tillbaka norrut...tydligen nån kurs som hägrade.
Altandörren ockuperades direkt men gick tydligen inte att öppna på natten???? Får se om det går bättre i morgon.....

Inga kommentarer: