tisdag 7 september 2010

Oj, oj...Aj,aj

Nu har det hänt grejer vill jag lova och föga kuligt om ni frågar mej. Dels verkar matten ha fått smak för cykelterror och längre och längre utflykter har det blivit. Jag gör mitt bästa för att hålla farten nede men min uthållighet är det inget fel på. Saga den tokan hetsar upp sig så dant och blir trött men jag häktar bara av huvudet och lunkar vidare i andra andningen.
I går kväll efter en sådan där helvetestur ropade matten in mig i badrummet....och in i duschen bar det...TRAGISKT....men när hon själv sedan skulle tvaga sig satt jag utanför kabindörren och titta på....tragiskt det också.....he he.
Somnade blöt och vaknade fuktig till INGEN FRUKOST?!? Trodde matten blivit helt tokig men värre skulle det bli visade det sig. Jag fick nämligen sprutor, kanyl i frambenet, stort jäkla sugrör i halsen och lades på operationsbordet. Vaknade upp smått förvirrad med halva ögonlocket borta. Tänkte att nu kan det inte bli värre men ack vad jag bedrog mig för fram kom tratten och sedan INGEN MIDDAG?!? Någon som kan förbarma sig över en stackars lidande Leia??????

1 kommentar:

Anonym sa...

Nämen lilla gumman!! Ingen mat?!?! hur tänkte din matte då? Själv fick jag också tub i halsen och närjag vaknade upp hade jag tydligenplockat bort nåt varigt sår från svansen, men jag fick i alla fall middag efetr ett tag (jag pep sådannt och låg och slickade matskålen.. hehe.. det skulle du ha provat..)

/Gimli