torsdag 14 augusti 2008

Allmänheten varnas!

Måste göra min plikt och varna er alla för att spöken håller på att invadera jorden! Dom kan dyka upp precis var som helst...även på de mest familjära ställen. Jag gör dock mitt bästa för att hålla dem tillbaka och matten tycker att jag är riktigt modig som törs undersöka farliga plastpåsar, soptunnor och skyltar efter lite uppmuntran från henne.
Annars är allt bara bra. Jag rusar runt i skogen som vanligt och tar varje tillfälle att bada i vattenlokar och gegga...HÄRLIGT!!! Den 30:e börjar dock allvaret för matten och mig för då startar grundkursen i jaktlydnad. Tror ni jag kan få någon ordning på kärringen?
Leia porrar vidare och ser ganska rolig ut i sina mönstrade trosor....undrar när jag ska få sådana....och vilket mönster jag ska önska mig.....döskallar kanske eller något med pirater......

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ,hej Syster Signe här igen.Måste säga att jag längtar mig sjuk efter att vi ska få träffas. Min matte säger att vi är lika som två bär, både i utseende och sätt..... ! Hm, det lät på matte som när hon använder den där speciella rösten och kallar mig för Monster- Signe... Någon enstaka gång heter jag också Välsigne. Här hemma har jag tant Maja att leka med, hon är en snäll gammal springer-tant på 6 år som minsann fått många bett i sina långa öron, hon hukar när jag, dvs. Monstret, kommer och överfaller henne. Vill Du inte komma till mig och gå i hundparaden den 30 augusti. Husse o Matte har "Segersjödagarna" då med fälttävlan för hästar och mycket hundaktiviteter. Även en "look a like "-tävling.Vem är mest lik sitt husdjur ! Min lillmatte o lillhusse vill så gärna ha valpträff för Saga,Siri, Sixten,Sally och dom andra brorsorna som jag glömt namnet på. Jag tittar på Din sida nästan dagligen, den är helt underbar.Vi hörs snart igen.
Vov från Signe