torsdag 7 augusti 2008

Supersemester

Oj, oj vad mycket roligt det har hänt sista tiden. Mostrarna och Yatzy har varit på besök och jag terrroriserade dem dygnet runt......yiiipiii!!!! När matten jobbade natt fanns hjärterum och stjärterum för alla på luftmadressen i vardagsrummet. Dom är dock ganska tuffa mostrarna med många regler och krav på en liten sötnos som mig......
Dom måste komma tillbaka snart eller så får jag övertyga matten om att vi åker dit på visit hälst i morgon dag om jag får bestämma.
I Fjällnora badade vi som galningar morgon och kväll. Många roliga hundkompisar träffade jag där på stranden men kusin Yatzy är trots allt väldsbäst på att leka...även om hon egentligen inte har lust. Då låter hon rätt roligt (OoouoouOuouoooouu) och jag svarar med att nypa ännu lite hårdare.....he he Vi träffade även grisar, får, getter, kor och hästar där i Fjällnora och de luktade spännande men helt redo för närkontakt var jag inte. Leia är dock väldigt förtjust i hästar och vill gärna hälsa nos mot nos....läskigt.

Dom sista dagarna har vi fått rå om matten alldeles själva. Vi har rantant runt i regnet, dödat nyinköpt fotboll (tog mig ca 3 min), apporterat, badat i sur-diken, tränat stadga och myst på alla sätt. I går stötte vi av en händelse på lilla Nellie från Pygmalias kennel igen. Hon tyckte först att jag var lite läskig med all min energi men snart lekte vi av hjärtans lust på gräsmattan. Hennes husse jobbar på området där vi bor visade det sig. Hoppas vi träffar henne flera gånger för det var kuligt att bli jagad för en gångs skull.
Slutligen vill jag också hälsa så mycket till syster Signe som hittat hit till vår sida och det vore superduper kuligt att träffas och busa som bara S-valpar kan......

1 kommentar:

Eva sa...

Bra Saga, jag ser att ni håller igång!