lördag 13 september 2008

I am back.....

Jag får be om ursäkt för min matte som inte gjort sin plikt som språkrör på länge.....hon säger sig vara less, trött och oinspirerad...men ursäkta vem bryr sig?!?

Massor har så klart hänt sedan jag uttalade mig senast och det viktigaste av allt är att matten och jag börjat grundkursen i jaktlydnad. Matte var rädd för att hon skulle få skämmas för mig men det visade sig bli tvärt om. Matte hittade nämligen inte till stället vi skulle vara på så vi kom för sent. Jag skötte mig dock utmärkt även om det kan vara ack så svårt för liten Saga att sitta stilla och lyssna uppmärksamt.....
(Syster Signe: förlåt att jag inte kunde komma och förgylla din tillvaro men kursstarten var samma dag....)

I övrigt njuter jag för fulla drag av livet. Sedan skolorna började finns hur många roliga lekkompisar som helst här på området. Mina favoriter är cockerkillen Svante, briardtanten Aicha och brottarpinchern Loke. På tisdagar tränas Leia och jag av matten samman med hennes kompis Sassa med hundarna Lysstra och Simon. Nu senast hade de gjort någon slags lydnadsbana med konor och grejs som skulle hjälpa dem få kontakt med oss.... Gick riktigt bra men det där att stanna kvar är onödigt och dumt tycker jag!
Trotsålder konstaterade matten härom dagen...bara för att jag roar mig mer på egen hand numera. Måste säga att stora öron som hänger ned och stör hörseln är ganska bra att skylla på när matten blir vansinnig för att jag rusat ifrån henne...men lilla matten inte hörde jag att du ropade inte....... Hon har också varit lite sur på mig för att jag haft superkul och finfördelat en biabädd och ett par kartonger. Ska fråga om hon vill vara med nästa gång så får hon se vad roligt det är...kanske vi kan slita stoppningen ur den nya madrassen hon köpt?!?
Annars sliter matten vidare med studierna. Förra veckan lärde hon sig vända kalvar och kommande vecka ska hon åka med distriktsveterinärerna på ambulansen. Hoppas verkligen att hon får det kuligt så att hon hittar motivationen igen och känner att hon är på rätt väg igen.

2 kommentarer:

Eva sa...

Hej Saga,
härligt att höra om er igen. Hoppas din matte ej är less, trött och oinspirerad för din skull! Nu kan ni gå in på vår hemsida och kolla in ganska nytagna foton på dina syskon!
Och hördudu, biabädden ska du vara rädd om, det går inte an att finfördela den! Ajabaja!
Hälsningar Eva

Anonym sa...

Hej Saga
Du var ju en fin krabat du.Kul att vi kunde ses.
Tror nog att Leia får ta och visa dej lite hyfs Ha, Ha
Roligt att ni har kommit igång igen
för det är roligt att kolla in på Eran hemsida
Kram från Moster som varit och åkt på Vattudalen idag