fredag 11 juli 2008

Skitkul

Igår var vi till Fjällnora och badade igen. Denna gång simmade även matten men då blev jag lite rädd. Såg hur nästan hela hon sjönk ned under vattnet och tänkte....HJÄLP matten drunknar och gjorde mitt bästa för att rädda henne.....att jag då råkade doppa henne lite ytterligare kan ju inte jag hjälpa. Jag simmade och simmade och simmade. Matten fick lyfta upp mig ur vattnet och upp i famnen några gånger så att jag fick vila och andas lite innan jag propsade på att simma lite till. Hoppade även från bryggan några gånger vilket var kuligt.
När vi kom till badplatsen träffade vi en liten frände från pygmalias kennel. En söt 4 månaders svart/vit/tan tik som tyckte att jag var spännande men lite läskig. Hennes matte och husse hade tydligen sett mig på nätet som liten valp och tyckte det var roligt att få träffa mig.....men "oj" vad dom tyckte att jag var vild. Matten tyckte dock att jag skötte mig ganska bra. Visst jag rusade runt i ren glädje men lyssnade nästan varje gång hon ropade....ja nästan....
Annars menar matten att min hörsel har blivit något nedsatt den sista tiden. Vet inte om jag håller med men får erkänna att hennes konstaterande om läskiga spöken som plötsligt börjar dyka upp i alla fall är sant. Ni känner väl till att soptunnor och vägskyltar i skymning är livsfarliga!!! Leia verkar dock inte tycka det samma så jag får lite stöd när jag ska undersöka tingestarna. Har upptäckt att vi har ett gemensamt intresse Leia och jag.....nämligen SKIT!!! Underbart att nosa efter, rulla sig och och låta sig väl smaka av.

2 kommentarer:

eva sa...

Hej Saga!
Det är full fart ser jag! Kul.
Jag vet att din matte ville ha en hund med mycket fart och det har hon ju fått!
Hälsa matten och syster Leia.
Eva

Anonym sa...

Har du fått en till som är lika galen i vatten som ozzy var?
Hoppas ni har det bra alla tre.
Här är det okej
Kram Moster