söndag 23 maj 2010

ÄNTLIGEN!!!!

Hörde mormor Lalla prata med matten i telefon häromdagen om liten Saga fick bada. Jag har nämligen försökt övertala Lalla sedan vi kom till Strömsund att vi skulle cykla ned till lilla stugan och inviga Ströms vattudal......var helt säker på att matten sagt nej...men HALELUJA jag hade fel!!! Det vankades årets första dopp för lilla mig och jag kastade mig med liv och lust från bryggan. Mormor Lalla är bara BÄST!
Leia höll sig så långt från vattnet hon bara kunde i vanlig ordning och gav Lalla en mycket förorättad blick. Inte nog med att det ska rännas runt med cykel nu börjar badtjatet också....

1 kommentar:

Syster Signe sa...

Hej på Er flickor.
Usch och fy på mina slöa mattar som först gör mig glad med att fixa egen blogg till liten Signe och sedan inte skriver något.....Stormatten skyller på att hon är oteknisk och att hon jobbar för mycket och lillMadden, förlåt lillMatten, skyller på proven i skolan. Blev i alla fulla fall bäste hund på agilitykursen trots att jag missat ett par ggr. på grund av den onda tasselassen. Råkade dänga till en igelkott med tassen och fick en tagg som tack Bussigt...!
Vov på er .Signe