måndag 10 december 2007

Spa-kväll på bygget

Jaha nu har man snofsats till inför julen...som om det hade behövts.... Tassar, ben och klor har klippts. Ögonen spolats och tänderna skrapats samt borstats extra noga. Skulle inte förvåna mig om kärringen kommer rännande med öronrensflaskan också. Ska nog hålla ett öga på henne när det är dags för kvällskiss så att hon inte gömmer flaskan i fickan. Hon brukar köra med det tricket nämligen.
Tror i alla fall att jag slipper badet denna gång i alla fall för det är blött och slaskigt ute och matten tycker inte om att göra saker i onödan.....tack och lov.

I övrigt är det full huggning här. Mormor Lalla kom förbi på ytterligare en snabbvisit. Denna gång hade hon med goda köttbullar från planet till mig i en näsduk. Hon är duktig på att dela med sig min mormor. Tråkigt att hon inte lyckades inkludera denna viktiga egenskap i sin uppfostran av matten!

Matten ja, hon har haft alltför mycket att göra med hästklinikpraktiken och extrajobb på smådjurskliniken. När det blivit långa dagar har jag fått hälsa på hos kompisar vilket är helt ok för mig. Hon har dock lovat att jag ska få följa med på jobbet på julafton vilket ska bli spännande.
I morgon ska hon börja med praktik på hästklinikens operationsavdelning vilket hon ser fram emot. Terminen avslutas sedan med en veckas jourtjänstgöring på hästkliniken.
Jag hade gärna sett att vi tog en tripp hem till Jämtland i jul men matten har förklarat för mig att vi inte kan göra det denna gång. Hon måste nämligen jobba och jag har sagt henne att jag accepterar detta så länge hon köper hem en redig julskinka som vi kan dela på.

1 kommentar:

Malin sa...

Meeeeen...och här som jag trodde att jag och din matte skulle hinna ses och skvallra över en stor kastrull glögg! Min helrengöring med nästan samma innehåll som din Leia (om vi håller oss till munnen) var lika obehaglig men förbannat mycket dyrare :-) Stor kram till er båda/Malin