fredag 28 december 2007

Grått nytt hår på er alla!

Ja nu har julen varit och vi har kämpat på. Matten har jourat, jobbat, rastat mig och sovit......jag har mest bara sovit om jag ska vara ärlig. Fick mig en redig julmiddag i alla fall som jag kräktes upp på vardagsrumsmattan. Inte poppulärt hos matten men jag tyckte det var toppen. Hon kunde ju inte direkt stå emot mitt argument om att magen var tom och att ytterligare en middag behövdes.
Julklappar fick jag också; gottis och söta råttor av mina mostrar samt en hemskanst rolig älg av mormor.......men matten vad hade du köpt.....?????!!!!

Nå ja ska inte klaga för matten och jag har nu haft ett par härliga dagar då hon varit ledig. Jag tycker dessutom att det är ganska kul att vara med matten på jobbet. Det luktar superspännande i korridorerna på kliniken ska ni veta.
I övrigt känner jag att andan börjar falla på. Ni vet det spritter lite så här extra i benen när löptiden börjar närma sig. Jag springer runt i glädje och äter skit så snart jag får möjlighet. Det enda tråkiga är väl att pälsen ramlar av och matten envisas med att hjälpa den på traven med daglig bortsning. Tänk att det ska vara så farligt med "lite extra" hundhår i soffan......

Inga kommentarer: