måndag 12 november 2007

Hellre mumindalen än festsalen

Matten var som tidigare meddelats på stor fest i lördags och konstaterade att sittning är alltid en sittning oavsett form......inte särskilt spännande således men hon fick i alla fall prova gås i flera former och pynta sig lite för en gångs skull. Hon brukar vara lika lite kräsen som jag när det gäller mat men svartsoppan hade tydligen inte gått att få ner. Hon sa att smaken i sig inte var någon fara (som pepparkaka) men lukten var mer än hon klarade av.
Trots att kvällen inte varit någon höjdare kom hon inte hem förrän klockan 04 på söndagsmorgonen vilket jag måste säga är lite underligt. Hon menade dock att hon måste offra sig när tillfälle väl bjöds......hum. Förmodar att team bultpistol passade på att ha möte.
Jag hade dock en trevlig afton med kattgos och våldspussande på kompis Gustaf som inte helt uppskattade min varma klibbiga tunga.......

Så till mumindalen.......matten genomförde nämligen sin första rektalisering på häst idag. Hon sade glatt att det var som att klämma sig genom en trång dörr och upptäcka att på andra sidan fanns en stor sal men många spännande prång och gömslen. Visst, lite skit fick skopas undan och hennes arm stasades, men spännande var det sa hon. Även en nässvalgsond fick hon sätta under dagen vilket inte var helt lätt tydligen då hästen i fråga bestämt sig för att inte hjälpa till och vägrade i det längsta att svälja ned slangen.
I morgon väntar hästmottagningen med hältutredning och säkert mycket annat spännande också.

Inga kommentarer: