tisdag 16 oktober 2012

Länge sedan....

vi fick hjälp att skriva något nu för det har varit en enligt matten häktisk och stressande höst men frågar ni mig så har den varit bedrövligt tråkig!

Hur som haver så händer det grejer nu vill jag lova.
Vi har blivit hemlösa....ja det är säkert. Vi campar på en luftmadrass (får se hur länge den håller för en matte och två springrar) på kontoret. I natt gick dessutom larmet och jag tänkte att nu matten är det fara och färde och försökte skydda henne genom att lägga mig på henne.....att hon sedan försökte komma upp för att springa ned och slå av helvetestjutet kunde ju inte jag veta.....
Campingen skall tydligen pågå en vecka och så på måndag jobbar matten sista dagen i Norrbotten. På tisdag styr vi sedan kosan mot Jämtland igen och passar på att rensa mormor Lallas gräsmatta från äpplen innan det bär av mot Järpen för nytt liv.
Vi ska bli "jamtlandstausar" på riktigt och hela tiden!!!
Vi flyttar in i ett litet hus med stor inhägnad gård så gissa om vi ska ha kuligt i snön i vinter...då menar jag jag för Leia lär nog hålla sig inne om hon får välja vill säga.

3 kommentarer:

Konungsunds kennel sa...

Lycka till i Jämtland!
Saga, du ska bli moster om några veckor! Lillasyster Alice väntar tillökning!
Kram Eva

Syster Signe sa...

Nämen va kul med ny bostad och nya härliga utrymmen att undersöka och sniffa runt på..... På tal om sniffa så påstår min matte att jag nog inte har nåt luktsinne alls, jag sov en hel natt med två skivor älgstek i skålen bredvid korgen ! Hur förklarar man det,,? jag måste drömt nåt härligt med lek och spring med Dig Saga. Åh ska Alice få valpar, det skulle passa mig ( och matten) med ännu ett monster i huset. Lycka till !
Vov till Er alla norröver, plus till" vår första" matte Eva

Syster Signe sa...

Grattis min fina älskade syster Saga idag på våran femårsdag !!!
Kan vi inte träffas snart ?
Vov o gläfs Syster Signe