fredag 21 januari 2011

Räddade i nöden...

Matten blev sjuk för två veckor sedan och Leia tyckte att livet var underbart. Många långa timmar med utslagen matte i puffen..... Men liten Saga höll på att gå upp i atomer! Jag försökte vara nära nära matten för jag förstod att nått va fel men måste bara bära bära på allt och ingenting. Matten försökte följa oss ut och låta mig springa och söka men stunderna blev alltför korta.
Så öppnas dörren och där står mormor Lalla redo att ta med oss tjejor till Jämtland. Tänk att hon körde tur och retur över kvällen bara för vår skull och snälla Ove var med som stöd. Vi sa snabbt hej till matten och hoppade glatt in i bilen. Jag var lite mer tveksam än Leia men det bara för att bilen var igång vilket var lite läskigt.
Nu huserar vi alltså i Jämtland med Lalla och njuter av långa promenader, sparkturer och mysstunder med bästaste Bobba och Moster.
Matten är sjukskriven med lunginflammation men mår tydligen lite bättre. Bra att hon känner sig bättre men för våran del kan hon gott få vara sjuk ett bra tag till.....

Inga kommentarer: