onsdag 23 december 2009

God Jul och Gott Nytt År!

Usch vad vi har varit dåliga på att skriva sista tiden men vi får skylla på att matten haft häcken full och upptagna....eller rättare sagt avsaknad av hjärnceller....ha ha
Vi firar jul och nyår uppe i Jämtland och njuter av massa godsaker och långa härliga sprakturer. Ja ja Leia njuter föga av det sistnämda men dessto mer av det första.
Planerar åka hem mot Uppsala efter nyårsfirandet för då måste vi hem och storstäda, börja flyttpackning och se till så att matten blir färdig med sin uppsats. Det börjar närma sig examen för matten nämligen. Den 16:e januari ska det firas med cermoni och glada tillrop att nybakade veterinärer avklarat långa år av slit. Matten har sökt jobb från nörr till söder så blir spännande att se var vi hamnar framåt våren.
Men nu ska vi njuta av vad farbror tomten kommer med i förhoppningsvis stora, tunga säcken....
Kram på er alla och må så gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för nyårshälsningen!
Ett riktigt Gott 2010 önskar vi er alla!
Ska bli spännande att se var ni "hamnar" i vår. Lycka till!
Eva o Sivert

Anonym sa...

Vi tackar också för nyårshälsningen och önskar Er lycka till allihop. Gott Nytt år till alla Konungsunds-hundar med mattar och hussar ! Julen är en härlig tid, smällde i mig en tallrik full med ischoklad och kräktes till min förvåning staniolpapper i fina färger nästa morgon..... Matten kände inte till att lilla jag har plåtmage utan undrade om det skulle bli julfirande på något djursjukhus,hm.
Kram och vov till Er alla.
Signe med familj