tisdag 11 augusti 2009

Sommarlov

Vi hundar har haft lov hela sommaren och bara njutit under äppelträden (och sedan det började ramla ned äpplen är tillvaron ännu bättre) hos mormor Lalla. Matten har jobbat större delen av tiden men vi är inte sura för det utan blir bara dessto gladare när hon dyker upp....och veterinär matten är väldigt duktig...men fan vad ont det gör säger Saga när hon kommer farande med chip ingivaren.... Idag fick vi i alla fall höra mattens röst på radion. Hon var nämligen gäst på radio Jämtland för att prata om glassplitter och tasskador.....Har apoteken tillräckligt många termometrar till försäljning som hon predikade?
Jag har som vanligt sett ut som en fallen ängel med flurig grå pälsgloria men bara löpet kom igång blev jag fin och glansig igen. Matten hjälpte till med lite sommar rakning dessutom. Således är det lite porrshow ute på gräsmattan just nu och Saga är inte sen att hänga på..... Vissa dagar är hon måttligt poppulär monstret....hon har nämligen tuggat, grävt och snott både det ena och det andra. Härom dagen hoppade hon över staketet för första gången för att "leka lite" dvs. skrämma slag på grannens katt. En rosenrasande mormor Lalla är dock inte att leka med.
Matten jobbar sin sista vecka så på fredag kommer hon för att vara matte på heltid igen. Tråkigt för kossorna, hästarna och alla andra små och stora djur men tur för oss.

Inga kommentarer: