fredag 24 april 2009

Oh vad det spritter!

Just hemkommen efter en härlig långpromenad i skogen med matten och Leia. Koppeltvång hela tiden för oss båda men härligt i alla fall. Är väl så att matten måste ha nått att hålla sig i när det spritter i kroppen..... Hon satte föresten på sig klänning (mammis) när hon skulle på skolan i morse. Jag kände knappt igen henne när hon tjavade iväg och tydligen hade i alla fall en västafrikan på gatan och thailänska städtanten tyckt att hon var väldigt fin..... Hon är bra tokig matten som springer runt i tantklänning eller kaftan när hon ska vara fin och andan faller på.

I går kväll var vi ute på riktig långsväng med världens bästa Erica och Gimli. Mattarna var dock ganska snåla för glass bjöds bara till tvåbenta emedan fyrbenta endast fick lukta på pinnen.... Gimlis matte var dock mindre snål än våran men han hade inte full koll på hur tungan bäst ska användas. Leia slöt direkt upp vid hand sida för att instruera men det tyckte matten inte behövdes?

Kvällen innan vad det onsdagsträning på brukshundklubben och oj vad det tränades. Både jag och Leia fick oss en genomkörare. Det sköts, gicks fot, gicks slalom mellan andra ekipage, visades tänder..... och för min del gick gränsen där. Blev alldeles snurrig i bollen av allt koncentrerande så var bara tvungen att åla, rulla och pipa lite. Leia fick således avsluta kvällen med en platsliggning emedan jag vilade under ett träd vid sidan.

I kväll ska matten och Mariettan gå på spansk afton på kåren. Det ska tydligen ätas tapas och drickas Sangria. Hoppas bara att dom inte, indoktrinerade på djur som dom är, tror att det är grisfest......

Inga kommentarer: