tisdag 26 oktober 2010

Kors i...

...arslet utbrast matten när jag först lämnade av apport flera gånger utan att kasta den på henne och sedan gick relativt fint i koppel åtminstone 75% av långpromisen. Visst kan jag när jag vill men nån vana blir det då inte!
I morgon styr vi kosan söder ut för att mysa med familjen i Jämtland några dagar. Matten ska faktiskt med denna gång och tur är väl det för misstänker att en halvblind Leia och ett yrväder som jag nog skulle köra i diket rätt snabbt....he he

måndag 25 oktober 2010

OJ Oj oj....Hjälp!

Jag försöker gång på gång övertyga matten om att springa runt som en dåre på lägda är det enda som behövs för liten Saga. Visar tydligt med drag, slit och ryck varje gång vi går ut och har även försökt att muntligt berätta hur hemskans viktigt detta är men inte då.
Matten envisas med att ransonera rusandet till max en gång per dygn...och ibland inte alls....som idag tillisempert.....är det synd om mig eller är det synd om mig jag bara frågar?!?
Idag skulle det i stället konkas rygsäck med småsten i. Matten har nämligen stått med köksvåg och vägt upp grus i påsar som tydligen måste transporteras runt. Vart då och varför då?
Helt med på saken är jag inte men spankulerar med och gör små försök att skaka eller rulla av mig ryggan då och då.
Idag fick matten också för sig att jag skulle träna trattbärande....ok sa jag ända tills den satt på plats och då blev det väldans farligt! Tur nog nöjde sig matten med liten träningsstund och nästa gång trattjäveln kommer i synfältet då drar jag!

tisdag 19 oktober 2010

Lady of the night......

Oj oj oj vad det spritter i kroppen på en gammal löptant. Är inte så noga vem jag stöter på och eftersom utbudet är begränsat så får Saga helt enkelt duga. Hon tycker att jag är hemskanskt rolig men har nog inte riktigt fattat vad som egentligen pågår trots att jag visar upp min fina rumpa för henne hela tiden. Hon har dock lärt sig hjälpa mig av med trosorna vilket uppskattas.
Matten hojtar åt oss att lunga ner oss och nått om att akta gardinerna...?

tisdag 12 oktober 2010

Fotomodeller

Idag har Leia och jag visat upp vårt inre och utsatts för strålning.... Låg som ljus på röntgenbordet båda två när folket skulle träna och trimma maskinen. Jag kan faktisk vara helt stilla bara jag vill men det är sällan jag vill det!
Framåt kvällningen när vi kom hem blev det reflexer på ut på lägdorna i mörkret. Matte hade ett sånd där hysteriskt roligt ljus mitt i pannan så att vi kunde se varandra.
Vi övade lite apportering av gummiben och så fick jag rusa runt som en oljad blixt fram och tillbaka, runt och så åt andra hållet och hopp över diken och......SKIT KUL!!!
Leia tyckte också att livet var toppen trots mörkret och spårade för fullt. Hon visste inte riktigt vad men det spelade tydligen ingen roll.

söndag 10 oktober 2010

Svensby rejs....

Hur kuligt som helst att vara hemma i Svensbyn igen och rusa runt och snoka på lägdorna. Matten tog oss på en riktig långtur med pedikyr i det fria mitt på dagen. Lyx värre och att sedan få avsluta med att hoppa runt i en flytgödselpöl tar priset!!!!
Matten var mindre nöjd så det blev till att visa underkastelse en liten liten stund i alla fall. Väl hemma spolade hon av mig med trädgårdsslangen ute på gräsmattan för nån skitgris skulle hon inte ha inne?!?
Leia har börjat löpa i dag vilket matten inte heller var så nöjd med. Hon hade hoppats att sånt skulle göras bort på semestern....

Hemma

Oh vad glad jag blev över att få tillbaka min matte igår! Väl hemma placerade jag mig vid matkoppen och som jag misstänkte blev det ingen gräddfil men väl kulor och det går bra det med!
Snusade runt lite här hemma och sedan placerade vi oss alla tre, alltså matten och Saga fick dela på en kant, i sacco säcken och slumrade in. MYSIGT värre!

fredag 8 oktober 2010

Nedräkning

...till vad då undrar ni? Jo tills vi får tillbaka matten igen....men också tills det är slut på semester och kuligheter...
Ryktet säger att det bär av norrut i morgon men mormor Lalla har lovat att vi snart får komma tillbaka igen.
Undrar om matten ha laddat upp med gräddfil? Frågade Leia vad hon trodde om saken och hon sa med drömmande ögon att hoppas kan man ju alltid men i detta fallet lär det inte hjälpa...