söndag 28 juni 2009

Bada bada....

Efter några varma dagar med matte som kuttersmycke i veterinärbilen och på kliniken fick vi vara lediga i helgen och verkligen njuta av sommaren. Mormor Lallas lilla trädgård är toppen både för lek och lata stunder.
I går åkte vi på hoppande grusväg till Bert och Ullas stuga vid vattudalen. Vi fick springa lösa och bada så mycket vi ville....t.o.m. Leia gjorde ett par dopp även om hon behövde lite hjälp att komma i. Matten badade också flera gånger och njöt för fulla muggar. Idag klagade hon dock över att ryggen brände och måste hålla med om att hon såg lite överkokt ut.
Matte jobbar i morgon och har även jour över natten. Sedan är hon ledig några dagar så då bestämde vi att jag fick stanna kvar hos Lalla och Leia.
Det ryktas dessutom att mostrarna och Yatzy snart är på väg till oss....bäst du laddar upp riktigt din prickiga tanta för jag är redo......och dina morrningar över telefonen har bara gjort att jag längtat mera......he he

torsdag 18 juni 2009

Semester...

Det är en kall och ganska regnig sommar vi har och matten verkar tycka att långpromenader i blötan är rätt ok men Leia och jag ställer oss lite tveksamma. Tack och lov började matten jobba i måndags och valde att lämna oss hemma hos Lalla vilket var helt rätt! Här vankas det blomsterrabatter att gräva i, mumsbitar i köket och mys på hög nivå i soffan.....
På lördag eftermiddag går hon dock av jouren matten och vi får väl hoppas att hon är lite sliten så att lugnet inte störs alltför mycket för oss.....he he

onsdag 3 juni 2009

Salong småhår långt upp i snoken har haft öppet

Jaha så har det varit dags igen......men inget blodvite i alla fall. Dock har jag talat lite allvar med matten då det blir hackigare och hackigare för var gång hon tar fram maskinen (dags för trimmkurs kanske?!?).
Jag fick som vanligt en helrenovering emedan Saga kom lindrigt undan med fötter, nos och öron.

måndag 1 juni 2009

Grattis matte på födelsedagen!

Idag fyller matte 35år (eller 40- skulle man också kunna säga)......huvva vad gammal hon börjar bli och inte så konstigt att hon har svårt att hänga med i svängarna.