onsdag 18 mars 2009

Jamtland jamtland jamt o standut

Oj oj vad härligt det är med snö i massor och drivor!!! Matten kuskar republiken runt med distriktsveterinärerna och trivs som fisken i vattnet....eller ripan på fjället rättare sagt. Vi flickor trivs bra på dagis. Leia får promenera med tjusig kavaljer men jag.....jag får leka med massa nya roliga kompisar. Sedan är det full gas hemma hos Ove på kvällen tills matten blir förbaskad och kommenderar mig ned i vila.....fnys.....jag protesterar så mycket jag bara kan......
Nu i kväll har någon kissat på Oves heltäckningsmatta. Kan det vara matten?!?

fredag 13 mars 2009

Tack Tilda och Svante....


för en härlig vecka!!!!! Medans matten harvat runt tills sena kvällen med djurambulansen har Leia och jag myst hos våra räddande änglar, Tilda och Svante. Tänk vad dom måste ha saknat oss idag när matten behagade vara hemma.....eller så har dom dragit en suck av lättnad och sovit hela dagen av utmattning....ha ha

I morgon bär det av norrut för nya äventyr och upplevelser med en matte som är nöjd efter att ha klarat "skräck-tentorna".

tisdag 10 mars 2009

Var är maten matten?

Vad ska man säga? Är relativt nylöpt och hungrig.....
Gör mitt bästa för att övertyga matte om att frukost bör serveras 06.00 men hon håller inte med av någon outgrundlig anledning.
Hon är på djurambulansen denna vecka matten och då får vi vara med underbara Tilda och Svante. Vi får väl se om dom står ut med oss hela veckan....eller rättare sagt med lilla monstret. Jag är ju inte till nått besvär alls!

söndag 8 mars 2009

Dra på trissor.....

Nu börjar matten bli lite slitsam.... Hököga har hon utvecklat ska ni veta. Hon ser rådjur, rävar och annat spännande så snabbet att inte ens jag hinner med. Intet ont anande kommer jag på hennes inkallning - blir kopplad - och missar vad som skulle ha varit en fantastiskt rolig stund.

Igår traskade hon iväg med mig och Leia till brukshundklubben. Kuligt tänkte jag men inte. TRE TIMMARS passivitetsträning och kallt var det också....
Som ni förstår är livet svårt för liten Saga just nu. Det ryktas också att salong "slint med saxen" ska öppna igen under dagen och att vi dessutom ska bada....ja det sistnämda är väl rätt ok.

Så till lite roligare nyheter. Träffade en ny himskanskt rolig kompis tidigare i veckan. Tollartjejen Yrja var ett yrväder helt i min smak och jag sov mycket gott efter våran batalj på fältet. Till helgen är det dags för oss att ge oss ut på tur igen och denna gång upp till kära Jämtland......snö....skoterspår.....JIIIPIIII!!!!
Första veckan ska vi vara med matte men på dagarna ska vi vara på något så spännande som hunddagis. Ser verkligen fram emot den där rastgården med kompisar som matten nämnt. Skulle tro att Leia dock gärna stannar utanför.
Veckan därefter ska vi få rå om mormor Lalla alldeles själva och vi tänker propsa på att hon jobbar så lite som möjligt!