lördag 15 mars 2008

Ms. Våffelöra is back

Nu var det länge sedan ni fick njuta av mina visdomsord...... Så går det när matten har lite för mycket att göra för att agera tolk åt mig. Lovar huta åt henne lite så det blir bot och bättring.
Jag har det bara fint så här i vårskiten. Hittade en härlig , tjärliknande, läckert doftande men av okänt ursprung, spillningshög i morse som jag rullade mig i av liv och lust. Det blev liv på matten också ska ni veta men lat som hon är kom jag undan med "kattvask" när vi kom hem. Jag ska tydligen bada ordentligt senare i veckan....så att jag är fin tills vi åker norrut.
Ja kors i taket! Matten ska bara jobba ett par dagar på påsklovet och har lovat mig (så klart med reservation om inget oförutsett sker) en semestertripp till familjen i Jämtland.
Kan hända vankas det påskägg där!?!

Matten håller för fullt på med sin smådjursutbildning och trivs som fisken i vattnet eller kissen på ladan om ni så vill. Specialistveckorna klarades av med glans och gågna veckan har spenderats på operationsavdelningen och akuten. Det blir långa dagar för henne och jag gör mitt bästa för att hålla henne igång övrig tid. Kan tex. berätta att jag väckte henne halv sju i morse med trummslagarsvansen och blötvarm tunga. Hon trodde av någon anledning att hon skulle få sovmorgon bara för att hon är helgledig för första gången på länge....icke så nicke! När hon försökte ignorera mina väna hälsningsförsök talade jag på skarpen om för henne att det var frukostdags i Leia-land!!!

Idag har vi varit på liten shopping och unna tur. Matten har ekiperat sig med vinrutetorkare, tejp, anteckningsbok, senilsnöre, tapas och lite rötjut. Dessutom har hon klippt av sig håret och frisörskan hade gått loss ordentligt med plattången vill jag lova....kärringen ser ut som en halvdekad igelkott. Ja ja kanske blir bättre om hon färgar kalufsen lite också och så ska vi pedikyra lite har hon sagt framåt kvällen.